Hallo en welkom op mijn website,

Certificaat Hondenmassage1

Even voorstellen. Ik ben Agnes Harryvan, woonachtig in Lemmer en ik ben de trotse eigenaresse van Trimsalon De Rode Loper in Lemmer. Met trots kan ik zeggen dat ik op 14 juni 2014 de opleiding als hondentrimster met een positief resultaat heb afgerond, zodat ik nu als gediplomeerd trimster aan het werk kan. Ik ben tevens gecertificeerd hondenmasseur, u kunt nu met uw viervoeter ook voor een heerlijke hondenmassage bij mij terecht in de Trimsalon.

Ik ben tevens aangesloten bij de AVVT. Dit is de algemene vakvereniging voor trimsalons. Deze vakvereniging is opgericht om de kwaliteit van de opleiding én de trimsalons teOpleidingsinstituut waarborgen in Nederland. Dit is een branchevereniging met uitsluitend eigen leden die allen de volledige opleiding tot trimmer/trimster afgerond hebben.

Momenteel doe ik mijn werkzaamheden als trimster naast mijn huidige part-time baan. Dieren zijn echter al mijn hele leven mijn passie en ik vind het een voorrecht om met ze te mogen en kunnen werken. Ik heb in het verleden al met enorm veel plezier als verkoopster in dierenspeciaalzaken gewerkt en het werken met dieren is mij op het lijf geschreven. Zelf heb ik een Bullmastiff van 4 jaar en 2 poezen van respectievelijk 13 en 7 jaar. Deze staan afgebeeld op onderstaande afbeelding.

Van links naar rechts: Bailey, Òssa en Boeffie

Kijk ook eens in de webshop. Deze staat nog in de kinderschoenen, maar er zijn inmiddels al diverse artikelen te bestellen, waaronder gedroogde vis. Benieuwd ? Kijkt u gerust eens rond op onze webshop. Bestellingen binnen Lemmer worden bovendien gratis bezorgd.